Team

 • tir
 • tir
 • tir
 • tir
"Обичаме това, което правим и го правим много добре."

Кирил Димитров, CEO

Ключ за успех

Разработката на сайтове ежедневно подобрява нашите стандарти и практики. Ние считаме, че професионалният успех е естествено следствие от усилена работа и третиране на другите партньори с честност и уважение.

Работен екип

Осигуряваме техническа гъвкавост и изобретателност на развитието за предоставяне на качествени решения. От първия ден екипът планира и участва активно в изграждането на Вашия уеб сайт. Това означава, че ние започваме да градим основата и конструкцията и Вие получавате не просто сайт, който отговаря на набор от спецификации, а истинско бизнес решение.

Не просто късмет

Никой успешен сайт не се е появил в следствие на случайност! От технологията, до процеса, до сглобяването на правилния екип и разработването на подходяща стратегия, всеки аспект от детайлната работа изисква планиране, добра комуникация и опит.

Платформата “ Уеб страници “ е създадена, за да отговори на нуждите на потребителите, които всеки ден се променят и стават все по-взискателни. В днешно време без правилно работещ и лесно достъпен уеб сайт, всеки бизнес е обречен на липса на клиенти.

Web Stranici е изграден с идеята да бъдат спазени всички актуални тенденции във виртуалния свят и да се постигне по-висока ефективност на трафика от потребители. Екипът добре познава онлайн общуването и различните видове аудитории, което му помага бързо да се ориентира и да даде добро и работещо решение на всеки казус и нужда.

Повечето клиенти трудно взимат решение с кого да работят, предвид множеството предлагани онлайн услуги, затова „ Уеб страници “ разработва цялостно онлайн обслужване на своите клиенти – от създаване на бранд, лого, уеб дизайн, брандиране, SEO оптимизация, социална интеграция, фото и видео заснемане, аудио композиране до позиционирането и разработване на индивидуални софтуерни продукти.

Екипът, който стои зад „Уеб страници“, има множество проекти в сферата на онлайн маркетинга, създаването и развиването на марки, създаване онлайн магазини и разработването на софтуерни продукти и решения за тях. През годините са изградени и добри взаимоотношения с партньори –предоставяйки решения зависещи от тесни специалисти в строго профилирани области на ИТ сферата, което за повечето от конкурентите е невъзможно. 

За “Уеб страници“ всеки един клиент е индивидуален и точно затова получава както лично отношение, така и добро и качествено обслужване. Предимството на „Уеб страници“ е богатият опит и набор от кадри, които могат да гарантират разбиране на почти всяка тематика и да предложат решения, които да допринесат за успеха и поставените цели на бизнеса.


Защо клиентите избират „Уеб страници“:
Изграден от хора – професионалисти, за които работата е хоби и удоволствие;
Добре информирани в новостите в онлайн пространството;
Богат опит в:

 • – Seo оптимизацията – на лице са над 10 бранда, който са в първите позиции на търсачките, като генерират колосални месечни продажби.
 • – Дизан на лого, брандиране, уеб сайтове – множество доволни и разпознаваеми клиенти, срез които официални български медии.
 • – Техническа поддръжка – управление на сървъри издържащи натоварвания от над 4000 потребителя на линия без тежки хардуерни машини, на споделени хостинги.
 • – Програмиране – индивидуални интерактивни каклулатори за водещи застрахователни компаниии, приложения за всички смартфони и функции, които са строго индивидуални.
 • – Социална насоченост – управление на собствени страници в социалните мрежи с фен база от над 3 000 000 фена и над 3 500 000 достигнати месечно.
 • – Аудио композиране – нашият екип работи с множество клиенти, като част от тях са научно популярни канали в световен мащаб.
 • – Фото и видео заснемане – предоставяне на всякакви кадри от 360 градусови снимки до заснемане с дрон на сгради и предприятия. Множество строители използват нашите услуги.

 

Уеб Страници - Вашето лице в интернет

Направен, за да покаже на клиентите, че има и коректни изпълнители на проекти;
Готов да превърне всяка идея в добре реализиран проект.
Възможност за съдружие при атрактивни предложения за стартиране на иновативни бизнеси.