Услуги

Услуги

 

Monitor-150x150Професионална изработка на уеб сайтове

Използвайки програмни езици и набор от програми, ние можем да създадем нещо неповторимо и уникално, според вашите изисквания. Готови сме да се преборим с всякакви начинания, използвайки умело:

– Уеб дизайн на Adobe Master Collection CS5, включващ всички програми от пакета и професинално познание по Fireworks, Flash, Photoshop, After effects, Dreamweaver.

– Дизайн и 3D на CorelDraw, Blender, Studio MAX. Програмите осигуряват и подготовка за предпечат на флайери, списания и билбордове

– Анимация –  възможност за класическа и нестандартна анимация. Монтаж и заснемане на видео клипове с включена обработка на видео проекти.

– Програмиране на всички езици. За нас  HTML , PHP, Action script,  .NET , C++ , Java , Java script, Oracle, MySQL, C , C# , Python, Delphi  са родни езици и се познаваме до съвършенство.

– Солидните ни познания по готовите платформи, ни предоставят възможността да боравим умело,  да решаваме и реализираме, бързо и лесно поставени проекти.  Владеем до съвършенство използването на готови онлайн магазини, платформи за блогове и платформи като wordpress, e107, jumla и други.

Seo-150x150Професионална СЕО оптимизация на интернет страници и уеб сайтове при търсене

1. Цялостен анализ на съществуващия уеб сайт:

– Преглед на сорс кода на отделните страници от уеб сайта, скриптовете и css файловете на страниците и даване на препоръки за оптимизирането им

– какви резултати се появяват при търсене с Гуугъл по желаните ключови думи и фрази и на кое място се класира уеб сайтът по тях

– преглед на конкурентните интернет страници и на кое място се класират при търсене на определени ключови думи и фрази с Гугъл.

– преглед на всички заглавия на страниците на уеб сайта и препоръки за тяхнотооптимизиране при търсене

– преглад на всички други описателни тагове в страниците и препоръки за коригирането им, с цел по-добра оптимизация на уеб сайта при търсене

– преглед и анализ на ключовити думи, описани с мета тагове в страниците и препоръки / заменянето им с по-подходящи ключови думи и фрази.

2. Въвеждане във всички страници от уеб сайта на заглавия, описания и ключови думи и фрази, според предварителен анализ за най-подходящите и консултация с клиента.

3. Въвеждане и обозначаване на по-важните заглавия на текстовете в уеб сайта, с цел придаване на по-голяма значимост и оптимизация на интернет страницата при търсене

4. Обозначаване на важните (ключови) думи от текстовете на уеб сайта, с цел придаване на по-голяма тежест при обхождане и индексиране на тестовете от търсещите машини.

5.     Консултация с клиента за козметични промени по текстовете в уеб сайта, с цел въвеждане на повече ключови думи и фрази и придаване на по-голяма значимост на статиите при индексирането им от търсачките

6. Допълнителни описателни текстове, които съдържат важни ключови думи и фрази,спомагащи за по-добрата сео оптимизация на сайта при търсене, както и за по-добротоиндексиране от търсачките на вътрешните интернет страници на сайта

7. Въвеждане на заглавни и алтернативни тагове на връзките и изображенията в страниците на уеб сайта.

8. При необходимост промяна на файловете от заглавната и вътрешните страници на уеб сайта – файлове на изображенията и файлове на самите интернет страници – по начин, по който ще са елемент, придаващ тежест на оптимизацията при търсене в сайта.

9. Изграждане на външни връзки, сочещи към оптимизирания сайт

10. Регистрация на уеб сайта в най-популярните 20 безплатни български портали, каталози и търсачки

11. Регистрация на уеб сайта в 10 от най-популярните български платени портали и каталози – по желание (таксите за регистрация на сайта се заплащат от клиента – приблизително общо 40 лв.)

12. Създаване на ‘подпис’ във фирмените мейли, сочещ към интернет адреса на уеб сайта

13. Написване на 1 бр. рекламна статия за фирмата с размер не по-голям от 300 думи, включваща в себе си значителен брой ключови думи и фрази, важни за класирането на уеб сайта на по-предни позиции при търсене

14. Регистрация и създаване на страница на фирмата (уеб сайта) в социалната мрежа Facebook

15. Предложения в писмена форма за рекламна стратегия и популяризиране на уеб сайта / дейността на фирмата

PR-150x150PR Статии и фото заснемане

Написване на авторски рекламни статии и редакторска дейност

Искате Вашата изработена интернет страница да се отличава с оригинални снимки и авторски текст, искате рекламни статии или слоган, свързани с дейността на Вашата фирма, като по този начин търсачки като Гугъл да класират уеб сайт Ви на по-предни позиции при търсене и клиентите лесно и бързо да го открият измежду стотиците хиляди подобни…
Ние можем да напишем авторски статии по първоначални данни, които клиентът ни предоставя (в електронен вариант в свободен текст или статии).

Написването на материала е съобразено с изискванията на търсачките за ключови думи и фрази, като по този начин се изгражда статия, спомагаща откриваемостта на уеб сайтасред множеството в Интернет пространството от Вашите потенциални клиенти и партньори.
Цената за написване на авторска статия е 20 лв. за стандартна страница. Цената включва написване на статията, преглед от клиента и евентуални корекции, акцентиране чрез съответните HTML тагове върху ключовите думи и фрази в статията и нейното публикуване в страница от уеб сайта.

Друга услуга, която предлагаме, е редактиране на подадените от Вас статии запубликуване в сайта.
Ако желаете да прочетем и редактираме статиите от уеб сайта, като по Ваше жаление можем да добавим в тях ключови думи и фрази, които ще помогнат за по-доброто индексиране на сайта Ви и класирането му на по-предни позиции при търсене с Гуугъл. Цената на услугата е 10 лв. на стандартна страница.

* Цената на услугите е възмжно да варира според спецификата и времето за написване или редактиране на статиите, както и според техния брой.

Photo-150x150Фото заснемане и обработка на изображения

Освен добре подбрани и написани текстове, за Вашия бъдещ уеб сайт са нужни и качествени снимки, които биха спомогнали за по-доброто представяне на дейността Ви на клиентите и партньорите. Снимките са много важна част от дизайна на един уеб сайт. Те дават визуална представа за всичко, за което рекламният текст говори. Те трябва да са както достатъчно интригуващи, оригинални и съдържателни, така и трябва да са професионално направени – фокусирани, с ясно изразени акценти, без излишни елементи в кадрите и достатъчно разбираеми от обикновените интернет потребители.
Цената на услугата е по договаряне според броя на снимките, които са били заснети и които ще се публикуват, броя на компютърнообработените снимки, вида и големината на сниманите обекти, вида и разстоянието до мястото, където ще бъдат правени снимките.

Logo-150x150Дизайн на лого и рекламни материали

Екипът ни изработва лога за фирми в растерен или векторен формат. Логата могат да бъдат поставени на визитки, бланки за писма, брошури или други рекламни материали, чиито дизайн можем да подготвим за Вас. Всеки дизайн на рекламните материали се прави в три варианта, като само одобреният се заплаща.

 

repair-150x150Поддръжка на уеб сайт

Вече имате готова интернет страница, но не знаете как да променяте съдържанието й – да добавяте или редактирате текстовете и снимките в нея, да промените например адреса и телефона за контакти или да добавите друга важна информация за Вас или предлаганите от Вашата фирма стоки и услуги.
Ние осигуряваме целогодишна поддръжка на Вашата интернет страница или уеб сайт, като за сайтовете, изработени от нас, Вие получавате 30% отстъпка от абонаментната такса за поддръжка през първата година.
Цена за поддръжка на интернет страница за една година: 110лв.

redesign-150x150Редизайн на интернет страница

Имате изградена и функционираща интернет страница, но искате да смените визията й, да добавите още подстраници, да промените менютата в сайта, да добавите допълнителни модули като галерия със снимки, форма за контакти, книга за гости с коментари или просто сте решили, че е време за друга генерална промяна по уеб сайта…
След внимателен анализ на Вашия интернет сайт, ние можем да Ви предложим варианти за неговото подобряване по отношение на дизайна и функционалността му.

Seo-150x150Регистрация на домейн и хостинг

Тъй като всеки уеб сайт трябва да се публикува в интернет пространството, за да бъде достъпен за всички потребители, е нужно да се регистрира и закупи домейн (адрес на сайта – например  (www.webstranici.com), както и пространство в интернет, където той да се съхранява (хостинг).
Ние Ви предлагаме консултация при избора на най-подходящия за Вашата интернет страница хостинг план, както и име на домейна за нея.
След като тези параметри са уточнени, ние бихме могли да регистрираме домейна и хостинга вместо вас, като освен това ще публикуваме готовата страница в интернет и ще направим необходимите настройки, за да имате напълно функционираща интернет страница.

fb-150x150Изработка на приложения за социалните мрежи, както и страници за социалните мрежи

Поддръжката на една бизнес страница във Facebook е вече съвсем отговорно занимание и задължителна част от маркетинга на съвременния бизнес. Все повече фирми започват да отделят количества ресурс с една единствена цел – създаване на стабилна фен-база във Facebook. Под стабилна, повечето разбират голяма. Стабилната фен-база означава първо активност и ангажимент,  след това големина. За да покаже на даден потребителски нюзфийд, Facebook изполва т.н. Edgerank формула, което е доста сложен алгоритъм използващ 3 фактора (променливи):
– Афинитет – показва връзката на потребителя с дадената страница – колко той е активен в нея, дали коментира, харесва, гласува и т.н.
– Тежест – всяка част съдържание притежава дадена тежест, която се базира на всеобщото харесване, коментиране, тагване и т.н.
– Актуалност – до колко съдържанието е актуално или т.н. от Facebook “Time Decay” фактор. става въпрос за текста.
Пиковите часове са от 10 сутринта до 4 след обяд – тогава има най-голяма активност във Facebook. Тук роля играе и таргет групата като цел. Пълната поддръжката на вашето присъствие във Facebook се заплаща на месечна база.
Месечната поддръжка включва:

  1. Попълване на основната информация във вашата страница и редактиране на информацията, която вече съществува.
  2. Дизайн на основните визуални елементи – профилна снимка и тапет (Cover Photo); Попълване на вашият дневник (Timeline) с важни събития и постижения от историята вашия бизнес.
  3. Изготвяне на месечен план за комуникация, съобразен с вашата маркетинг стратегия(при предоставени от Вас материали за публикуване).
  4. Консултация и провеждане на игри, промоции и конкурси.
  5. Повишаване на трафика към вашия основен Уебсайт.