Продукти

Продукти

vizitkaУеб сайт ВИЗИТКА

Ако имате малък бизнес и нямате уеб сайт, най-подходящ за Вас е сайтът тип Визитка. Този вид сайт идеално би презентирал Вашият бизнес. Фирма, която иска да има своето място в Интернет без да инвестира много средства във фирмен сайт.

Цена: 150-300 лв.

bezplatenУеб сайт ПОРТФОЛИО

Какъв по-лесен вариант за презентация на картини или фотографии посредством Интернет. Напълно надежден да представи пълноценно вашите творби от авторски характер. Изразяващ персонална информация и детайлно показващ снимки на продукция.

Цена: 200 – 350 лв.

hotel2Уеб сайт ХОТЕЛ

Индивидуалният сайт на вашия хотел показва вниманието Ви към необходимостта на вашите посетители от детайлна информация за това което предлагате.

Цена: 250-500 лв.

lesenУеб сайт ОНЛАЙН ФАЙЛОВЕ

Използва се за прикачване на отделни файлове за фирми или организации. Главната му цел е да създаде независимо пространство, достъпно от всяка една точка на света , по всяко едно време, само чрез потребителско име и парола.
Използва се от много новинарски или рекламни агенции.

Цена: 150-250 лв.

imotiУеб сайт ИМОТИ

Уеб сайтът на агенцията за недвижими имоти е нейната визитка. За да бъде той ефективен, от голямо значение са леснотата на ползване, оптимизацията и бързото намиране на желания обект.Освен съвременния дизайн, ние ви предлагаме самостоятелна платформа за управление, благодарение на която във всеки момент, от всяко място и всеки компютър с достъп до интернет, можете да добавяте, променяте или премахвате желаната от вас информация!

Цена: 500 – 1200 лв.

klasikУеб сайт НОВИНИ

В последните години новинарските сайтове в интернет сразиха изцяло конкурентите си от печатните медии. Появиха се големи интернет новинарски компании със сериозни месечни обороти, надвишаващи сериозно едни от най-големите играчи на пазара на печатните медии. Също така големите печатни издания развиха свои IT отдели, които да разработват медията изцяло в интернет.

Цена: 300-750 лв.

magazin-standartУеб сайт МАГАЗИН МИНИ

Изработка на електронен магазин с многофункционална административна система. Пакета е подходящ за изграждане на динамичен сайт за електронна търговия от малък електронен магазин до голям виртуален търговски център. При него достъпът е през готови форми и е общо използвана платформа. Пазаруване единствено с наложен платеж.

Цена: 300-650 лв.

avtokyshtiУеб сайт АУТО

Изработка на сайтове за автомагазини, автокъщи, автосписания, автозастраховки или автосервизи. Съобразен дизайн и гарантирано качество на изработката.

Цена: 250-500 лв.

jobУеб сайт ТУРИСТ

Специализиран за туристически агенции, гайдове или информация за чужденци в даден град/област.  Напълно попълнен с информация и лесен интерфейс за навигация, могат да гарантират изпозлването именно на вашият сайт от чужденци или клиенти изискващи бърза информация. Възможност за мобилна версия и няколко езика.

Цена: 300-600 лв.

katalogУеб сайт КАТАЛОГ

Идеята на всеки един каталог е показването на продукти, стоки или услуги в интернет. Ето защо при изработване на сайт с фирмен каталог се набляга на възможността за пълно разгръщане на отделен продукт/стока или фирмена услуга. Такъв тип изработка на сайт се нарича продуктов каталог. При направа на динамичен сайт тип фирмен каталог, обикновено се продуктите се категоризират в отделни категории и подкатегории, възможно е сортирането им по производител/марка, както и преподредбата им на екран по цена или дата на добавяне на продукта.

Цена: 400-750 лв.

firmen-saitУеб сайт ТРИБУНА

Сайт който ще позволи лесното Ви публикуване на статии и възможността им да бъдат видяни и коментирани от много хора едновременно. С възможност за директно споделяне във всички социални мрежи. Подходящ за партиини или неправителствени организации, провеждане на конкурси или събития от масов характер.

Цена: 150-400 лв.

***  Всички цени са ориентировачни и подлежат на договаряне спрямо индивидуалното решение и нужди на клиента
**    Цените са единствено за изработка на сайт и еднократна консултация и публикуване в интернет пространството.
*      В цените не е включен хостинг план.